Utvalgt bilde Hva slags fototjenester er tilgjengelig 840x385 - Hva slags fototjenester er tilgjengelig?

Noe vi anbefaler alle fotografer der ute, er å kikke litt rundt på andres fotografsider for å finne ut av hva de tilbyr. Les videre og lær hvordan du kan bruke dette til din egen fordel!

Legg ut bilde Hva slags fototjenester er tilgjengelig Priser og produkter - Hva slags fototjenester er tilgjengelig?Priser og produkter

Når du kikker på andres nettsider vil du fort få en oversikt over kostnader og produkter som tilbys. Dette gjør at du kan sette en mer konkurransedyktig pris, spesielt hvis du er nyetablert. Det er mange fotografer som tilbyr pakkeløsninger, noe vi synes er en svært god idé. Kanskje det er noe du også kan gjøre?

Priser varierer veldig. Dette er et tema der vi ikke nødvendigvis har en fasit, men vi kan anbefale deg å se på hjemmesidene til konkurrerende fotografer i nærområdet.

Legg ut bilde Hva slags fototjenester er tilgjengelig Ta promobilder - Hva slags fototjenester er tilgjengelig?Ta promobilder

For å ha en spennende nettside der du tilbyr fototjenesten dine kan det være lurt å ta noen promobilder. Du kan følge trendene som er mest populære, eller kanskje du skal følge din helt egen vei?

Når du har tatt promobilder så vil du lett kunne legge disse ut på sosiale medier og andre plattformer du er medlem av.

Se på ulike typer fotografier

Ved å se på ulike type fotografier vil du også kunne se hva som er mulig for deg som fotograf å oppnå. Dette er noe vi anbefaler, fordi man som fotograf absolutt ikke kan få nok inspirasjon.

Det finnes sikkert også en rekke fototjenester du kan finne opp helt selv. Fotografbransjen er egentlig en ganske kreativ og nytenkende bransje!