Utvalgt bilde Ideer til fotoshoots 840x385 - Ideer til fotoshoots

Når man først skal komme i gang som fotograf, kan det være vanskelig å vite hvor man faktisk kan ta bildene sine. Har du et ganske solid startbudsjett? Da kan det være interessant å investere i et studio eller lage et studio hjemme, men mange velger faktisk å benytte seg av andre alternativer. I denne artikkelen kan du lese mer om hvordan du kan benytte omgivelsene dine rundt deg til å skape den perfekte fotoshoot.

Legg ut bilde Ideer til fotoshoots Hvor holder du til - Ideer til fotoshootsHvor holder du til?

Sjekk ulike alternativer til steder du kan ta bilder i nærområdet. Det kan for eksempel være på en strand, i en skog, ved en skatepark eller i ei trapp. Alt kan brukes som det perfekte stedet til en fotoshoot. Øving gjør som kjent mester. Derfor anbefaler vi at du får med deg et par venner som du kan ta bilder av på disse ulike stedene. Slik kan dere enkelt finne ut om det funker eller ikke. Dette vil også gi deg bilder du kan vise til potensielle fremtidige kunder, noe som er gull verdt i oppstartsfasen.

Legg ut bilde Ideer til fotoshoots Ha alternativer - Ideer til fotoshootsHa alternativer

Når du har blitt booket av kunder for å ta bilder ute, kan det hende at været ikke alltid spiller på lag. Derfor kan det også være lurt å ha et alternativ innendørs der du skulle ta bilder, hvis alt skal slå seg vrangt. Du kan for eksempel ha et rom hjemme hvor du kan gjennomføre fotograferingen. Det er også en del fotografer som velger å benytte seg av greenscreen, men dette er selvsagt helt opp til deg.

Legg ut bilde Ideer til fotoshoots Vaer pa konstant leting - Ideer til fotoshootsVær på konstant leting

Det vi anbefaler deg er å alltid være på leting etter nye steder som kan gjøre seg godt på bilder. Du vil bli overrasket over hvor mange kule steder som faktisk finnes rundt omkring der du bor. Det kan også være en idé å spørre de du skal ta bilder av hvor de ønsker at fotograferingen skal foregå. Da får du masse gratis ideer som du kan ta med deg videre.

Vi håper at du benytter deg av noen av tipsene i denne artikkelen!